Bahar Dönemi Yabancı Dil Kurs Kayıtları Başladı

DPÜ DİLMER Yabancı Dil Kursları

Bahar döneminde açılacak kurslar:

Genel İngilizce : 72 SAAT

Haftada 4+4=8 Saat ve Toplamda 9 Hafta sürecek programlardır.

İÇERİK: Konuşma ağırlı programlar olup dört beceriye yönelik Avrupa Dil Kriterlerine yönelik eğitimlerdir.

Ücret: 650 TL ve iki taksit şeklinde ödenebilir (350 TL +300TL)

Kitaplar ücrete dahildir. Ayrıca bir ücret talep edilmeyecektir.

Kurs sonunda Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DİLMER) Onaylı Sertifika verilecektir.

Sınav İngilizcesi: 72 SAAT

Haftada 4+4=8 Saat ve Toplamda 9 Hafta sürecek programlardır.

İÇERİK: Konu Anlatımı ya da Test Grubu şeklinde olan programlardır. YDS-YÖKDİL-YDT-Erasmus+ ve Hazırlık Atlama için uygun programlardır.

Detaylı Dil Bilgisini - Test Tekniklerini - Çeviri Yapabilmeyi - Kelime ve Okuma Çalışmalarını içerir.

Ücret: 650 TL ve iki taksit şeklinde ödenebilir (350 TL +300TL)

Kitaplar ücrete dahildir. Ayrıca bir ücret talep edilmeyecektir.

Kurs sonunda Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DİLMER) Onaylı Sertifika verilecektir.

HATIRLATMA:

* DERSLER 16 ŞUBAT'TAN İTİBAREN HAFTAİÇİ YA DA HAFTASONU GRUPLARI ŞEKLİNDE OLACAKTIR.

* KURS SÜRESİ BOYUNCA ÜCRETSİZ SPEAKING CLUB AKTİVİTELERİ OLACAKTIR.

* DETAYLI BİLGİ İÇİN YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULUNDA YER ALAN DİLMER MERKEZİMİZDEKİ DANIŞMAN HOCALARIMIZLA BİREBİR GÖRÜSEBİLİRSİNİZ.

* ONLINE YA DA MERKEZİMİZE GELEREK ÖN KAYIT BAŞVURU FORMUNU DOLDURARAK KAYIT ÖNCESİ YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLERİ TAMAMLAYINIZ.

20 Aralık 2018, Perşembe / 250 defa okundu.