GENEL ALMANCA A1 KUR DÜZEYİ-VİDEO EĞİTİM

%48 İNDİRİM 1000 ₺ 1950 ₺
GENEL ALMANCA

A1 Seviyesi Konuları ve Açıklamaları

A1 Almanca seviyesi, Almancada öğrenilen temel bilgileri ve konuları ifade eder. Çoğu zaman başlangıç veya beginner düzeyi olarak ifade edilir. Almanca öğrenmeye başlanılan seviye A1 seviyesidir. Oldukça temel düzeyde bir dil seviyesidir.

A1 Almanca seviyesi, Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programında (CEFR) ilk seviyedir. "Almanca öğrenmeye yeni başlayan, Almanca bilgisi çok az olan ve/veya daha önce Almanca eğitimi olmayan kişiler" A1 seviyesindedir.

Almanca A1 Seviyesi ile neler yapabilirsiniz?

A1 seviyesinde Almanca bilgisine sahip olan kişi, günlük ihtiyaçların karşılanmasıyla ilgili çok basit ifadeleri anlayabilir ve bu ifadeleri günlük hayatta kullanabilir. Kendisini ve başkalarını tanıtabilir. Başkaları hakkında basit sorular sorabilir (örnek olarak kim oldukları, nerede yaşadıkları, kimleri tandıkları ve neye sahip oldukları) ve bu sorulara cevap verebilirler. Almanca dil seviyeleri içerisinde A1 seviyesinde olan kişinin iletişim kurduğu kişi yavaş ve net bir Almanca ile konuşursa ve yardım etmeye istekliyse, bu kişiyle basit bir iletişim kurabilir.

Somut ihtiyaçları karşılamaya yönelik, çok sık kullanılan ifade şekillerini ve basit cümleleri anlayabilir ve kullanabilir. Kendisini ve başkalarını tanıtabilir, başka kişilere kişisel sorular yöneltebilir ve bu tür sorulara karşılık verebilir (nerede oturdukları, kimleri tanıdıkları, nelerden hoşlandıkları vb.). Karşısındakiler yavaş ve anlaşılır konuşur ve yardımcı olurlarsa, onlarla basit şekilde anlaşabilir.

Aşağıdaki Almanca A1 seviyesi konularını öğrendiğinizde hazırsınız demektir.

A1 seviyesi konuları

• Das Deutsche Alphabet
  • Die Zahlen
  • Begrüssung
  • Personal Pronomen (Nominativ )
  • Verbkonjugation
  • Satzbildung
  • Artikel Deklination Nominativ
  • Possesivartikel
  • Negativ Artikel Und Unbesstimte Artikel
  • Pluralbildung
  • Personal Pronomen (Akkusativ )
  • Lokale Adverben
  • Negation Mit Nicht
  • Adjektiven
  • Personal Pronomen (Dativ )
  • Uhrzeit
  • Tag, Monat,Tageszeit,Jahreszeit Usw.
  • Prapositionen Mit Zeit
  • Trennbare Verben
  • Artikel ( Akkusativ )
  • Unregelmӓssige Verb Konjugation
  • Modal Verben
  • Das Perfekt
  • Das Prateritum

Not: Eğitim sonunda yapılacak olan kur sınavından 60 ve üzeri alanlar başarılı sayılacaktır. Sınava üç kez girme hakkınız bulunmaktadır.

Not: Her eğitimde kitap, pdf not vs gibi döküman paylaşımı bulunmamaktadır.