GENEL ALMANCA A2 KUR DÜZEYİ-VİDEO EĞİTİM

GENEL ALMANCA

A2 Seviyesi Konuları ve Açıklamaları

A2 Almanca seviyesi, Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programında (CEFR) ikinci seviyedir.A2 Almanca seviyesi akademik eğitim almak için yeterli bir seviye değildir.Almanca bilgisinin temel düzeyde olduğunu fakat temel düzeyde ustalaştırdığını belirtir.

Almanca A2 Seviyesi ile neler yapabilirsiniz?

A2 Almanca seviyesi, başlangıç üzeri, orta seviye Almanca bilgisini ifade eder. A2 Almanca seviyesinde basit cümleler kurma, basit günlük konuşma diyaloglarını rahatlıkla yapabilirsiniz.

A2 seviyesinde Almanca bilgisine sahip olan kişi, direkt olarak kendisiyle ilgili konuları (örnek olarak kişisel veya ailesi, alışveriş, iş, yakın çevresi hakkında bilgileri) anlayabilir, ve bu konulara gerektiği hallerde kalıplaşmış kelime ve kelime öbekleriyle cevap verebilir. Ayrıca gündelik ve genel konular hakkında basit ve doğrudan bilgi alışverişi ile kendisini ifade edebilir. Geçmişini, mesleğini, eğitimini, yakın çevresini ve acil ihtiyaçlarına ilişkili diğer konuları basit bir şekilde aktarabilir.

Dolaysız anlatımlarda cümleleri ve sıkça kullanılan deyimleri anlayabilir. (kişinin kendisi, ailesi, alışveriş, iş ve yakın çevresi ile ilgili bilgiler vb.). Yabancı olmadığı basit ve sıkça karşılaşılan durumlarda iletişim kurabilir. Basit ifadelerle nereli olduğunu, eğitimini, yakın çevresini ve somut ihtiyaçlarını anlatabilir.

Aşağıdaki Almanca A2 seviyesi konularını öğrendiğinizde hazırsınız demektir.

A2 seviyesi konuları

• Verben Mit Akkusativ
  • Adjktive Deklination
  • Futur 1

Not: Eğitim sonunda yapılacak olan kur sınavından 60 ve üzeri alanlar başarılı sayılacaktır. Sınava üç kez girme hakkınız bulunmaktadır.

GENEL ALMANCA B1 KUR DÜZEYİ-VİDEO EĞİTİM

GENEL ALMANCA B1 KUR DÜZEYİ-VİDEO EĞİTİM