GENEL ALMANCA C1 KUR DÜZEYİ-VİDEO EĞİTİM

%45 İNDİRİM 1100 ₺ 2000 ₺

GENEL ALMANCA C1 KUR DÜZEYİ-VİDEO EĞİTİM

Almanca C1 düzeyi, Avrupa Dilleri Ortak Başvuru Çerçevesi (CEFR) tarafından tanımlanan altı dil yeterlilik seviyesinden beşincisidir. C1 seviyesi, ileri düzey bir dil yeterliliğini temsil eder ve şu becerilere sahip olduğunuzu gösterir:

• Çeşitli ve karmaşık konular hakkında anlaşılır ve doğal bir şekilde konuşma yapabilme.
  • İyi yapılandırılmış ve detaylı metinler yazabilme.
  • Karmaşık ve uzun metinleri anlayabilme, aynı zamanda daha soyut ve stilistik anlamda zor metinlerle başa çıkabilme.
  • Dil bilgisi, kelime bilgisi ve sözcük kullanımı konusunda yüksek düzeyde yetkinlik.
  • Yerel ve dildeki kültürel ince ayrıntılara duyarlı olabilme.

C1 düzeyine ulaşmak, Almanca konuşulan ülkelerde yükseköğrenim görmek, iş yapmak veya dil yeterliliğini kanıtlamak için gereklidir. C1 düzeyinde, öğrenciler dilde neredeyse tam anlamıyla özgürdür ve günlük yaşamda, sosyal ortamlarda ve iş ortamlarında etkili bir şekilde iletişim kurabilirler.

Eğitim sonunda elde edeceğiniz kişisel ve mesleki gelişim sertifikanız/sertifikalarınız ile iş hayatında kendinizi bir adım öne taşıyabilirsiniz. Bu tür eğitimler destekleyici faaliyetler sınıfında bulunmaktadır. Gelişiminize katkıda bulunarak almaya hak kazandığınız sertifikanız/sertifikalarınızı CV'nize ekleyerek kullanabilirsiniz. Üniversitemiz tarafından verilen sertifikaları kamu ve özel sektörde geçerlidir.

Not: Her eğitimde kitap, pdf not vs gibi döküman paylaşımı bulunmamaktadır.