GENEL İNGİLİZCE A1 KUR DÜZEYİ-VİDEO EĞİTİM

4.9
GENEL İNGİLİZCE

A1 Seviyesi Konuları ve Açıklamaları

İngilizce A1 seviyesi temel kullanıcı seviyesi grubunda ilk seviyedir. İngilizce bilgisinin temel düzeyde olduğunu belirtir. Genel bir ifade ile açıklanacak olursa "İngilizce öğrenmeye yeni başlayan, İngilizce bilgisi çok az olan ve/veya daha önce İngilizce eğitimi olmayan kişiler" A1 seviyesindedir. A1 seviyesi eski sistemler ile karşılaştırıldığında "elementary seviyesi" olarak geçmektedir. Pratik olarak A1 seviyesi en düşük seviye olmasına rağmen İngilizce bilgisi olmayanlar için A1 seviyesinin bir altı olan "beginner seviyesi" eğitimler verilebilmektedir.

İngilizce A1 Seviyesi ile neler yapabilirsiniz?

Basit düzeyde ve yavaş konuşulduğunda günlük ifadeleri (alış veriş, adres tarifi gibi) ve çok temel düzeydeki konuşmaları gerçekleştirebilirsiniz

Kişiler ile tanışabilir, başkalarını tanıştırabilirsiniz. Basit düzeyde ve yavaş konuşulduğu sürece kendiniz veya başkası ile ilgili nerede oturduğunuz, nereli olduğunuz gibi temel konulardaki sorulara cevap verebilirsiniz.

Karşınızdaki kişi yardım etmeye hazır olduğunda ve yavaş konuşulduğunda kısa cümleler ile çok temel düzeyde iletişime geçebilirsiniz.

Anlamadığınızı söyleyebilir, karşınızdakinden söylediğini tekrar etmesini isteyebilirsiniz.

Dikkat! İngilizce A1 Seviyesi; akıcı konuşmak, akademik veya profesyonel anlamda ihtiyaçları karşılamak, mesleki ve akademik kariyerler için gerekli olan İngilizce Yabancı Dil Sınavlarında başarılı olmak için yeterli değildir!

İngilizce A1 seviyesindeki İngilizce eğitimlerinde İngilizce'nin temel grammer yapısı, seviyeye uygun günlük konuşma yapıları ve kelime bilgisi eğitimi verilir

İngilizce A1 Seviyesini Nasıl Geliştirirsiniz?

İngilizce A1 seviyesini geliştirip A2 seviyesine geçmek isterseniz öncelikli olarak kelime bilgisinizi geliştirmeniz gerekmektedir. İngilizce konuşmaya başlamak için 800 ila 1200 kelime arasında bir kelime bilginizin olması gerekmektedir.

Kelime bilginizi geliştirdikçe bu kelimeleri cümle içerisinde kurmalı ve kullanmalısınız. Kelime ezberleme yöntemleri kısa sürede kelime bilginizi arttırsada bir süre sonra unutalacağı için uzun vadede faydalı olmayacaktır. Kelime ezberlemek yerine cümle içerisinde kullanarak basit cümleler kurmak ve bu basit cümleleri yazmak A1 seviyesindeki öğrenciler için daha faydalı olacaktır.

Not: Eğitim sonunda yapılacak olan kur sınavından 60 ve üzeri alanlar başarılı sayılacaktır. Sınava üç kez girme hakkınız bulunmaktadır.

Not: Her eğitimde kitap, pdf not vs gibi döküman paylaşımı bulunmamaktadır.