GENEL RUSÇA A2 KUR DÜZEYİ-VİDEO EĞİTİM

%48 İNDİRİM 1000 ₺ 1950 ₺
GENEL RUSÇA

A2 Seviyesi Konuları ve Açıklamaları

A2 Rusça seviyesi, Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programında (CEFR) ikinci seviyedir.A2 Rusça seviyesi akademik eğitim almak için yeterli bir seviye değildir.Rusça bilgisinin temel düzeyde olduğunu fakat temel düzeyde ustalaştırdığını belirtir.

Rusça A2 Seviyesi ile neler yapabilirsiniz?

A2 Rusça seviyesi, başlangıç üzeri, orta seviye Rusça bilgisini ifade eder. A2 Rusça seviyesinde basit cümleler kurma, basit günlük konuşma diyaloglarını rahatlıkla yapabilirsiniz.

A2 seviyesinde Rusça bilgisine sahip olan kişi, direkt olarak kendisiyle ilgili konuları (örnek olarak kişisel veya ailesi, alışveriş, iş, yakın çevresi hakkında bilgileri) anlayabilir, ve bu konulara gerektiği hallerde kalıplaşmış kelime ve kelime öbekleriyle cevap verebilir. Ayrıca gündelik ve genel konular hakkında basit ve doğrudan bilgi alışverişi ile kendisini ifade edebilir. Geçmişini, mesleğini, eğitimini, yakın çevresini ve acil ihtiyaçlarına ilişkili diğer konuları basit bir şekilde aktarabilir.

Dolaysız anlatımlarda cümleleri ve sıkça kullanılan deyimleri anlayabilir. (kişinin kendisi, ailesi, alışveriş, iş ve yakın çevresi ile ilgili bilgiler vb.). Yabancı olmadığı basit ve sıkça karşılaşılan durumlarda iletişim kurabilir. Basit ifadelerle nereli olduğunu, eğitimini, yakın çevresini ve somut ihtiyaçlarını anlatabilir.

Eğitim sonunda elde edeceğiniz kişisel ve mesleki gelişim sertifikanız/sertifikalarınız ile iş hayatında kendinizi bir adım öne taşıyabilirsiniz. Bu tür eğitimler destekleyici faaliyetler sınıfında bulunmaktadır. Gelişiminize katkıdda bulunarak almaya hak kazandığınız sertifikanız/sertifikalarınızı CV'nize ekleyerek kullanabilirsiniz. Üniversitemiz tarafından verilen sertifikaları kamu ve özel sektörde geçerlidir.

Not: Her eğitimde kitap, pdf not vs gibi döküman paylaşımı bulunmamaktadır.