İş İngilizcesi Eğitimi Sertifika Programı

İş İngilizcesi Eğitimi, İngilizce konuşulan ofislerde çalışan veya çalışmak isteyen katılımcılara yönelik uzman eğitimcimiz tarafından özenle oluşturulmuştur.

İŞ İNGİLİZCESİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI

İş İngilizcesi Sertifikası

Çalışma alanlarına yönelik oluşturulan İş İngilizcesi Sertifika Programları çalışma hayatınızda farkındalık düzeyinizi arttırarak kurum içi ve dışı iletişiminizi arttıracaktır. İş Hayatına Yönelik Sertifikalar ile işe girişte avantajlı konuma gelebilirsiniz.

İş İngilizcesi sertifikası sektörde bulunan bilgi kirliliğini azaltmak ve kurum içi ve dışı iletişim çalışmalarında bulunan kişilere iletişim konuları hakkında bilgi aktarımında bulunmaktadır.

Elde edeceğiniz Üniversite Onaylı ve e-Devlet’te Sorgulanabilir Sertifika ile özgeçmişinizi güçlendirebilirsiniz.

Bu eğitimin en önemli kazanımlarından iki tanesi ise; işe girişte özgeçmişinizi güçlendirerek sizi avantajlı konuma geçirmesi ve görevde yükselebilmek için avantaj sağlamasıdır.

İş İngilizcesi Nedir, İş İngilizcesi Sertifikası Neden Alınmalıdır, İş İngilizcesi Sertifikası Ne İşe Yarar ?

İş İngilizcesi Sertifika Programı kursiyere iş toplantıları, iş seyahatleri, yapılan iş ile ilgili olan telefon görüşmeleri, iş yemekleri, iş görüşmeleri vb. konularda bilgi birikimini artırmayı hedeflemektedir.

Bu program, kurum içi İngilizce görüşmeler yapan, yemeklere ve toplantılara katılan, iş geliştirme ve yürütme birimlerinde faaliyet gösteren katılımcılar için uygundur.

Tüm sektörler uluslararası genişlemeyi ve büyümeyi hedeflemektedir. Bu hedef doğrultusunda çalışmalar sürdürmekte ve çalışma arkadaşlarında İş İngilizcesi konusunda bilgili ve tecrübeli olmalarını istemektedir. Bu kurumlarda yapılan görüşmeler ve toplantılar İngilizce olarak düzenlenmekte ve bu doğrultuda toplantıya katılan kişilerin iyi derecede İngilizce biliyor ve anlıyor olması gerekmektedir.

Eğitim sonunda elde edeceğiniz kişisel ve mesleki gelişim sertifikanız/sertifikalarınız ile iş hayatında kendinizi bir adım öne taşıyabilirsiniz. Bu tür eğitimler destekleyici faaliyetler sınıfında bulunmaktadır. Gelişiminize katkıdda bulunarak almaya hak kazandığınız sertifikanız/sertifikalarınızı CV'nize ekleyerek kullanabilirsiniz. Üniversitemiz tarafından verilen sertifikaları kamu ve özel sektörde geçerlidir.

Not: Her eğitimde kitap, pdf not vs gibi döküman paylaşımı bulunmamaktadır.