Okul Öncesi Dönemde İngilizce Öğretimi

Çocuğun anadili öğrenme ve geliştirme evrelerini yaşadığı bu dönem açıktır ki bir başka dille tanışmaya doğal olarak elverişli olduğu bir dönemdir

Yabancı Dil ve Okul Öncesi Dönem

Çocuğun ana dili öğrenme ve geliştirme dönemlerini yaşadığı erken çocukluk dönemi açıktır ki bir başka dille tanışmaya doğal olarak elverişli olduğu zaman dilimidir.  Ek olarak anatomik gelişimin ilk dönemlerini içerisine alan erken çocukluk dönemi dilin içerdiği seslerin doğru çıkartılabileceği fizyolojik şekillenmeleri de içermektedir. Okul Öncesi Dönemde ek dili öğrenmenin avantajı bilimsel olarak kanıtlanmış ve makalelere konu edilmiştir. Bu nedenle Okul Öncesi İngilizce eğitimi kritik önem taşır.

Hazırlanan eğitim programının amacı okul öncesi çocuklarına İngilizceyi eğlenceli, kolay anlaşılır ve sade şekilde nasıl öğrenebileceklerini kursiyerlere aktarmaktır.

Tüm işlemler online gerçekleşecek olup kendi müsaitliğinize göre sisteme girip eğitim videolarınıza 7/24 erişim sağlayabileceksiniz.

1 ay eğitim süreniz bulunmaktadır.

Not: Her eğitimde kitap, pdf not vs gibi döküman paylaşımı bulunmamaktadır.