VIRTUAL SPEAKING-SANAL KONUŞMA PRATİĞİ EĞİTİM PROGRAMI

Öncelikle, hoşgeldiniz ! İlk olarak “ Bu programı ilk defa duyuyorum, nedir acaba bu ? ” sorularınızı duyar gibiyim. Bu program içerisinde, günlük hayatta ve mesleki kariyerinizde  karşılaşabileceğiniz bağlamsal durumları, fiziksel olarak sanki o andaymış gibi, yabancı bireylerle konuşmadan, cihazlarınız başında deneyimleme ve dil becerilerinizi pratikle geliştirme olanağına sahip olacaksınız . Bu programın uygun kullanımı için dikkat edilmesi gerekilen bazı ön koşullar var. Bu program, var olan İngilizce bilginizi veya, hal-i hazırda aldığınız İngilizce eğitimini besleyici bir programdır.

Bu program dahilinde İngilizce Pratik yaparken, kendinizi tamamen farklı bir kültürün içerisinde bulacaksınız ve, sizler için geliştirilen eğitim seti sayesinde konuşma hızınızda gözle görülür bir değişim ile karşılaşacaksınız.
Program içerisinde her metinden önce bir kelime/cümle grubu tanımlaması ve bunların cümle örnekleri sesli ve altyazılı olarak sizlere sunulacaktır.

Metinler içerisinde de isterseniz olayı yaşayan ana karakter, isterseniz de karşı tarafın konuşma kalıplarını kullanarak Pratik yapabileceksiniz.

Videolar içerisinde senin konuşman gereken kısımlar sarı/siyah renkli alt yazılarla belirtilmiş olacak. Bu şekilde çok daha rahat bir şekilde konuşmayı takip edebileceksiniz.

Daha faydalı bir öğrenme için metinlerin Türkçe karşılıkları sende!

Eğer, İngilizce konuşma becerinde hızlanmak ve daha iyi olmak istiyorsan, başlayalım haydi !

Eğitim Saati: 8 uzaktan eğitim saati

İş İngilizcesi Eğitimi Sertifika Programı