YDS / YÖKDİL HAZIRLIK KURSU 170 SAAT (12 AY)-VİDEO EĞİTİM

YDS, YÖKDİL, SINAV, HAZIRLIK

Toplam Eğitim Saati : 170 saat çevrimdışı video kaydı

Uzaktan erişim sistemi ile istediğiniz yerden anında videolarınızı izleyip sınava hazırlanabilirsiniz. Sistem açıldıktan sonra 12 ay boyunca erişime açık olacaktır.

Ders İçerikleri

Gramer Konuları :

1. Tenses (Zamanlar)
  2. Modals
  3. Passive – Causative (Etken – Edilgen Yapı)
  4. Conjunctions (Bağlaçlar)
  5. Adjective / Relative Clauses (Sıfat Cümleleri)
  6. Noun Clauses (İsim Cümleleri)
  7. Gerund – Infinitive
  8. If – Wish Clauses

Soru Çözümleri :

Daha önceki sınavlarda çıkmış YDS ve YÖKDİL soruların çözümlerine ulaşacaksınız.